UDFORDRING

Amazon optimering

Herrens Mark kontaktede Substant, efter henvisning fra fælles advisory Board-/bestyrelses medlem, som vi har hjulpet med at entrere det tyske Amazon marked.

Herrens Mark ønskede at øge sin bestseller rangering for derigennem, at styre sin synlighed overfor potentielle kædeindkøbere og distributører.

Herrens Mark og Substant indgik samarbejde med fokus på det tyske marked og produkt der jf. tysk artikel havde positiv effekt på Covid-19 smittede samt øgning af salget på øvrige varianter der havde svært ved, at få gang i omsætningen.

KUNDE

Herrens Mark

INDUSTRI

Tilskud

+ 10000

enheder solgt på Amazon Tyskland

7,7

total ROAS

60,5 %

organisk salg

LØSNINGEN

Stærk SEO, listings og kampagner

Substant og Herrens Mark enedes om en Amazon go-to-market strategi der skulle øge brand- og produktkendskabet I Tyskland ved bringe produkterne højest muligt I kategori rangering.

Herrens Marks produkter sælges af andre retailere og e-tailere, og BuyBox strategier er derfor en del af opgaven med, at indfri strategien.

– Optimerer brand universet
– Optimere tekstuelle elementer med ny SEO strategi
– Anvende salgsaktiviteter som kuponrabatter, deals, discounts og Subscribe & Save
– Kampagner fokuseret på produkt- og brandkampagner
– Monitorere udviklingen af kategorirangering og BuyBox niveuer
– Afholde jævnlige taktiske forretningsudviklingsmøder
– Indgå i dialog omkring prissætning og konkurrence med forhandlere

Substant og Herrens Mark har i perioden tilpasset produkter jf. regler om anprisninger samt tilføjet og erstattet produkter.

RESULTATER

2 top 20 kategori produkter og over 10.000 solgte enheder på Amazon Tyskland

Substant og Herrens Mark har gennem mere end 2 år arbejdet fokuseret på, at udnytte trafikken på Amazon Tyskland bedst muligt. Hver 14. dag har vi på taktiske forretningsudviklingsmøder taget nye initiativer I anvendelse og drøftet tidens udfordringer I søgen efter succes.

Substant og Herrens Mark har under samarbejdet balanceret mellem hensynet til forhandlere og det strategiske mål om, at forbedre kategori rangering.

Det er gennem perioden blevet til en række resultater vi er stolte af, at kunne bidrage med til Herrens Mark:

– 2 top 20 kategori rangerede produkter, der periodevis har snuset til top 10
– Profitabel Amazon forretning
– Etableret Amazon som en primær eksport salgskanal
– Over 10.000 enheder solgt til tyske forbrugere gennem Amazon
– Næsten 20 mio. eksponeringer til tyske forbrugere
– Væsentlig antal Subscrive & Safe abonnenter og dermed stor genkøbsfaktor

Resultaterne viser at mindre virksomheder med unikke produkter har en mulighed på Amazon i konkurrence med meget størrere virksomheder.

KUNDEN

Herrens Mark

Herrens mark udspringer fra Broendegården, Michael Mohr Jensens firlængede gård på Vestfyn tæt på Lillebælt, hvor han dyrker de samme marker som sin morfar og oldefar. Her udvikler, producerer og sælges urteekstrakter, der kan fremme kroppens naturlige processer og bidrage til balance i krop og sjæl.

På Herrens Mark varetages hele processen fra jord til bord, fra såning af frø og høst af urter til fermentering og tapning. Det skaber tryghed, at være helt tæt på produktionen.